DE NATUURLIJKE WINKEL met EQOLOGY, YARRAH, MAELSON, SMAKLIK, YOUNGLIVING, SNACKS, SMAKLIK, HONDENVOER,VOER, BLIK, BARF, KVV, VERSVOER, GROENLIPMOSSEL, ANIBIO, BIOLOGISCH, BENCH, GROENTEMIX, VLEESSTRIPS, OMEGA3, EQOLOGY, ANTI AGE, DE PRODUCTEN ZIJN ONTWIKKELD MET RESPECT VOOR DIER EN MENS.
EQ VITAMINE K2 TEST KIT
0 Reviews | Review toevoegen

Met behulp van een simpel zelftoedieningsapparaat kun je snel je vitamine K2 serumconcentratie ontvangen (MK7). Het ‘concentratienummer’ vitamine K2 in je bloed geeft een indicatie van het relatieve r

Artikelnummer

60011 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 107,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Met behulp van een simpel zelftoedieningsapparaat kun je snel je vitamine K2 serumconcentratie
ontvangen (MK7). Het ‘concentratienummer’ vitamine K2 in je bloed geeft een indicatie van het relatieve risico op het ontwikkelen van hart- en vaatziekten en/of zwakke botten.

Het bloedmonster dat op het filterpapier wordt verzameld tijdens de K2-test wordt geëxtraheerd en geanalyseerd aan de hand van de internationale normen voor vitamine K2-tests door Vitas AS Laboratory in Oslo, Noorwegen.

Je resultaten worden na 15-20 werkdagen beschikbaar op omegaratiotest.com/nl.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

TRUUS & NEL Webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
SNELLE LEVERING; WINKEL STAAT ONDER GROEN MANAGEMENT; DE PRODUCTEN ZIJN ONTWIKKELD MET RESPECT VOOR DIER EN MENS.