DE NATUURLIJKE WINKEL met EQOLOGY, YARRAH, MAELSON, SMAKLIK, YOUNGLIVING, SNACKS, SMAKLIK, HONDENVOER,VOER, BLIK, BARF, KVV, VERSVOER, GROENLIPMOSSEL, ANIBIO, BIOLOGISCH, BENCH, GROENTEMIX, VLEESSTRIPS, OMEGA3, EQOLOGY, ANTI AGE, DE PRODUCTEN ZIJN ONTWIKKELD MET RESPECT VOOR DIER EN MENS.
Phytotreat Colostrum 450 mg, 120cap.
Phytotreat Colostrum 120 capsules ( 450mg)
Reviews | Review toevoegen

Colostrum van een koe is nagenoeg gelijk aan die van de mens en is zo universeel waardoor deze zowel door mens als dier goed geaccepteerd wordt. Het ondersteunt het immuunsysteem en een gezonde darmfu

Artikelnummer

PHT0001 

Verzendkosten

€ 5,50 

€ 27,95
€ 24,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Colostrum (biest) is de eerste melk van de koe na de geboorte van het kalf dat rijk is aan voedingstoffen die het jonge en kwetsbare kalf ondersteunt bij de groei en de opbouw van de weerstand.  Colostrum van een koe is nagenoeg gelijk aan die van de mens en is zo universeel waardoor deze zowel door mens als dier goed geaccepteerd wordt. Het ondersteunt het immuunsysteem en een gezonde darmfunctie. 

Phytotreat gebruikt alleen de colostrum afkomstig van biologisch gecertificeerde melkveebedrijven uit het alpengebied. Deze koeien hebben vrije toegang tot de weiden en worden uitsluitend gevoerd met voer dat geproduceerd is zonder hulp van chemische bestrijdingsmiddelen en/of kunstmest. Bij deze koeien wordt alleen antibiotica ingezet indien noodzakelijk, dus niet preventief zoals in de reguliere melkveehouderij. Door een unieke filtratiemethode en vriesdroging wordt de colostrum koud verwerkt en blijven alle van nature aanwezige inhoudsstoffen behouden.

Samenstelling per dagdosering: 
Boviene colostrum (>30% immuunglobulinen) 

Ingredienten
Bovine COLOSTRUM (>30% immuunglobulinen)(lactrose en eiwit) in een vegetarische capsule (HPMC).

Gebruik
Driemaal daags één capsule op een lege maag met water innemen.

Raadpleeg voor gebruik uw arts als u ook medicijnen gebruikt. Gebruik binnen 3 maanden na opening van de verpakking. Sluit de verpakking direct na gebruik goed af. Droog, koel(beneden 25°C) en in het donker bewaren.

Dit product is een voedingssupplement./ Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

TRUUS & NEL Webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
SNELLE LEVERING; WINKEL STAAT ONDER GROEN MANAGEMENT; DE PRODUCTEN ZIJN ONTWIKKELD MET RESPECT VOOR DIER EN MENS.