DE NATUURLIJKE WINKEL met EQOLOGY, YARRAH, MAELSON, SMAKLIK, YOUNGLIVING, SNACKS, SMAKLIK, HONDENVOER,VOER, BLIK, BARF, KVV, VERSVOER, GROENLIPMOSSEL, ANIBIO, BIOLOGISCH, BENCH, GROENTEMIX, VLEESSTRIPS, OMEGA3, EQOLOGY, ANTI AGE, DE PRODUCTEN ZIJN ONTWIKKELD MET RESPECT VOOR DIER EN MENS.
Boos wild menu blik 300g
Boos wild menu blik 300g
0 Reviews | Review toevoegen

Boos, Wild menu, enkelvoudige hondenvoeding in blik gekookt.

Artikelnummer

BM005 

Verzendkosten

€ 5,50 

€ 2,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Boos wild menu, enkelvoudige hondenvoeding in blik zonder chemische toevoegingen.  300g

Ingrediënten :

Wildvlees (70%),Rijst, Wortels, Pastinaken, Pompoen, Courgette, Selderij.
Analyse:
Eiwit: 19,5 %, vet: 3,8 %, ruwe celstof 0,1%, ruwe as 0,9%, vocht 75,5%

Het wildvlees komt van in het wild levende dam- en rood wild, niet van in gevangenschap levende dieren. De blikken worden zonder emulgatoren, stabilisatoren, zout, eiwitextract of toegevoegde vetten gemaakt, De bij de productie vrijkomende sappen en vetten zijn daardoor herkenbaar gebleven en dienen ook gewoon mee gevoerd te worden. 
 

U kunt de enkelvoudige blikvoeding gemakkelijk extra verrijken door er b.v. de gedroogde groentenmix, Barf I Mix, Barf CompleX, Moortrunk, etc van Anibio aan toe te voegen.  Of uw eigen groenten- en fruitmix samen te stellen. 

Als voorbeeld berekening stellen wij het volgende voor:
De gezamelijke dagelijkse voer hoeveelheid voor gezonde, middengrote tot grote honden is 2 tot 3% van het gewicht van de hond. Kleine honden kunnen ( afhankelijk van activiteit hoogte) tot 5% van hun lichaamsgewicht krijgen.  Bij honden met een overgewicht de hoeveelheid met maximaal 25% verminderen. 
De verhouding vlees/ plantaardige voeding zou moeten zijn: 2/3 vlees en 1/3 plantaardig per maaltijd. 

Dat wil zeggen:
Hond weegt 30 kg en heeft een normaal energiebehoefte:
2% van 30 kg = 600 g voeding per dag.
2/3 van 600 gr = 400 g vlees
1/3 van 600 gr= 200 g plantaardige bestanddelen zoals groentenmix en fruitmix.. 

Voor senior honden wordt een 50/50 verhouding aangeraden.
50% vlees, 50% plantaardige bestanddelen. 

In het bereik blikvoer is veel onderscheid m.b.t. kwaliteit.  U kunt zelf de prijzen vergelijken doormiddel van een berekening en zo een keuze maken. 
Het nut van vergelijken van prijzen onderling.
Het blikvoermerk X  heeft een ruw eiwit gehalte van 9% en kost in een 800gr blik € 2,25.Lunderland Strottenhoofd bijvoorbeeld heeft een ruw eiwit gehalte van 16,3% en kost in een 800 gr blik €  3,56. Als u vervolgens de rekenformule 800/16,3 x 9 toepast, dan heeft de hond met 442g Lunderland strottenhoofd dezelfde eiwittenhoeveelheid binnengekregen als met 800 g van voer X. Omgerekend echter kost 442g Lunderland Strottenhoofd € 1,97

Deze interessante prijsvergelijking is dan ook om na te gaan of goedkoop ook werkelijk zo goedkoop is. Bij het nalezen en het vergelijken van de ingrediënten blijkt er vaak sprake te zijn van duurkoop.

Alle Lunderland en Boos blikvoedingen worden zonder toevoeging van emulgatoren, stabilisatoren, zout, eitwitextrakten of toegevoegde vetten gemaakt. De vrijkomende vetten en vochtigheid worden niet verstopt  maar zijn zichtbaar, zoals men van het inkoken van vlees thuis kent. Deze vetten en vochtigheid maken normaal onderdeel uit van de dagelijkse voeding. Wel even voorzichtig zijn met het lostrekken van het lipje: te snel aan het lipje trekken kan er in resulteren dat de vetten en de vochtigheden in het blik gaan klotsen en dat er spetters worden gemorst. 

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

TRUUS & NEL Webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
SNELLE LEVERING; WINKEL STAAT ONDER GROEN MANAGEMENT; DE PRODUCTEN ZIJN ONTWIKKELD MET RESPECT VOOR DIER EN MENS.